Arkiv for June, 2008

27th Jun 2008

Sommerferie

I går aftes gik jeg så officielt på sommerferie og om nogle timer er jeg på vej mod Jylland for at bruge nogle dage i et sommerhus. Helt “ferie” er det måske ikke, da tiden bl.a. skal bruges på at udarbejde nogle kampagner til de måske/måske ikke kommende EU-afstemninger. Og i næste uge skal jeg nu altså også tilbage til studiejobbet. Spændende!

Men i går gik jeg altså officielt på ferie da jeg endeligt afsluttede min mine bachelorstudier. Jeg forsvarede min bacheloropgave for omkring en uge siden, men i går var der afslutningsceremoni med talere, priser og uddeling af eksamensbeviser. Alt sammen var overværet af familie og venner.

Jeg satser på, at jeg vil skrive et indlæg eller to med udgangspunkt i min bacheloropgave. Det må det blive en anden gang end lige nu. Sommerferiens komme skal nemlig fejres og vi er jo også småt på vej ind i agurketiden så de indlæg kan der blive god brug for senere.

Og så er der alle de andre ting som jeg ikke har fået kommenteret. Vigtigst er nok svenskernes tåbelige overvågningslov, som vi alle kommer til at lide under. Jeg skylder også et indlæg om Naomi Kleins bog (som jeg netop har anskaffet mig). Og der er masser af andre ting som blev forbigået mens studierne tog min tid.

God sommerferie!

Posted in Blå Stue | Ingen kommentarer »

11th Jun 2008

Naomi Klein og “Chokdoktrinen”

Der er har været meget virak omkring Naomi Klein i forbindelse med udgivelsen af den danske oversættelse af hendes seneste bog. Hvis det skulle være gået nogen forbi så gæstede Klein Danmark i starten af juni. Det bød på foredrag på CBS - som jeg desværre gik glip pga. arbejde - og optrædener på DR2 Udland og Deadline.

Der er selvfølgelig også kommet en anmeldelser af bogen i alle de store landsdækkende aviser - af varierende kvalitet, vel at mærke. Jeg har dog ikke læst bogen endnu, men den er bestilt og jeg forventer at bruge lidt tid på den når bachelorbeviset er i hus om en uge. Derfor må min anmeldelse og kommentarer til udgivelsen vente dertil.

Posted in Økonomi | Ingen kommentarer »

grupa LGBT