Arkiv for 'Uncategorized'-kategorien

02nd Aug 2012

USA Real Estate Vacancy


Posted in Uncategorized | Ingen kommentarer »

19th Apr 2012

Connection LinkedIn Mail


Posted in Uncategorized | Ingen kommentarer »

25th Jan 2012

ACH failed due to system failure


Posted in Uncategorized | Ingen kommentarer »

07th Sep 2011

Take us for a spin - Free domain included


Posted in Uncategorized | Ingen kommentarer »

07th Nov 2007

Saxo Bank

Det er jo stort set hver gang der sker noget nyt og interessant i dansk politik, at Saxo Bank har haft en finger med i spillet. F.eks. er der jo blevet skrevet side op og ned omkring den million som blev doneret til Ny Alliance, der med sit forslag om en flad skat vækker glæde i Gentofte. Samtidig har de også haft en finger med i spillet da det gjaldt finansieringen af CEPOS Universitet, hvor jeg var studerende på det første hold. Og endelig var der nogen virak omkring deres avis-reklamer der spillede på hele problematikken med Ungdomshuset. Alt i alt har de haft ganske travlt i Saxo Bank.

Senest kom banken i medierne da de fyrede en stribe medarbejdere. Jeg skal ikke udtale mig om der var en skidt eller knap så skidt ting; det må aktionærerne tage op med ledelsen. Jeg tror dog (ja så udtaler han sig alligevel), at for de personer som har læst Jack Welch’s bog så er dette et kraftigt signal om at Saxo Bank ledes ud fra de samme principper. Og mon ikke det falder i god jord hos de rigtige personer? Jeg må dog håbe, uden at have kigget på sagen i detaljer, at ledelsen har styr på hvordan de skruer incitamentsstrukturen sammen for medarbejderne. De voldsomme reaktioner fra resten af finanssektoren tyder på, at det ikke blot er de gamle støvede virksomheder, der skælder den nye dreng i klassen ud.

Mit indlæg omkring Saxo Bank handler dog derimod om deres nyeste påhit i valgkampen. Det drejer sig om en video der på en ganske fornuftig og letforståelig måde forklarer hvorfor skat kan være et problem (jeg overvejer om de mon ikke, med få ændringer, skulle have lavet den som indlæg til Newt Gingrich’s konkurrence). Her er videoen:

<

Posted in Uncategorized | Ingen kommentarer »

05th Nov 2007

‘Cool’ video om ungdomshuset

Jeg faldt ved et tilfælde over denne video på Youtube. Skræmmende og fængende på en og samme tid. Det er utroligt hvor meget påstyr et hus kan bibringe. Jeg håber der findes en løsning på konflikten, og jeg håber det bliver en løsning der ikke sender signalet om, at blot man tyr til vold så skal det nok gå.

Posted in Uncategorized | Ingen kommentarer »

02nd Nov 2007

Gæsteindlæg: Efterlysning: Liberale værdier

De liberale værdier er trængte i valgkampen. Der er ikke bare ophørsudsalg i den liberale butik - der er lukket og slukket. Fogh fortsætter ufortrødent sin socialdemokratiske stil, og konkurrerer med Helle Thorning-Schmidt i disciplinen overbudspolitik. Kønt er det ikke. Selv det p.t. mest liberale parti i dansk politik, Radikale Venstre, giver køb på de liberale værdier, når partiet opgiver sit ultimative krav på udlændingeområdet; modstanden mod 24-års-reglen. Eller nå nej, man har ikke opgivet modstanden – man vil bare ikke lade den være en hindring for at komme med i en regering. Man burde måske have sagt sig selv, at man ville blive misforstået med en så langhåret formulering. Mon det næste bliver at man også accepterer skattestigninger?

De så godt som eneste liberale indslag leveres af diverse Venstre-løver, anført af en vis tidligere radiodirektør, der i en uhellig alliance med Ny Alliance brøler om flad skat. Underligt, hvordan et så liberalt forslag har kunnet få fodfæste i Khaders ellers ret så røde alliance. Og på Venstres hjemmeside skal man helt ind til principprogrammet for at finde ordet ”liberal”. Jeg skal sandelig lige love for, at Venstre lever op til sit løfte om at kunne gøre det endnu bedre!

Posted in Uncategorized | Ingen kommentarer »