Mark Gray

Mark GrayJeg er 23 år gammel og læser til daglig B.Sc. in International Business & Politics på CBS på Frederiksberg. Jeg har været aktiv i ungdomspolitik siden jeg var 18 år gammel i Radikal Ungdom. Derfra er vejen gået ind Det Radikale Venstre også. Jeg var kandidat i Furesø Kommune ved kommunalvalget i 2005 og omtrent samme tidspunkt en af RUs representanter i Det Radikale Venstres hovedbestyrelse.

I Radikal Ungdom er jeg for tiden medlem af Europaudvalget og Valgudvalget. Jeg har haft ganske mange poster i RU, for mange til at nævne dem alle her. Tidligere har jeg bl.a. slået mine folder i Hovedbestyrelsen, hvor jeg har været både formand og næstformand. Jeg har også været formand for det hedengangne Temaudvalg om IT-politik (TUIT) og haft forskellige lokale poster i Radikal Ungdom Nordsjælland. Desuden er jeg også student fra CEPOS Universitet, tidligere elev på Højskolen for Politik og tidligere værnepligtig sergent i Telegrafregimentet.

Jeg er i efteråret 2007 på udveksling på University of Pennsylvania i Philadelphia. Derfor er USA sjovt nok et af de emner jeg nok kommer til at blogge hjem om. Derudover omfatter mine interesser IT-politik, forsvarspolitik, økonomisk politik, international og europæisk (økonomisk) samarbejde og hvad jeg lige finder interessant i øjeblikket.

Jeg blogger også på www.markgray.dk - mest omkring min tid som udvekslingsstudent. Jeg kan nås på email: mark@blaastue.net.

Indlæg af mark:

grupa LGBT